Vlogi

12.6.2017 Me Rosvolat ensi-ilta!

 

Me Rosvoloiden esityskausi on pyörähtänyt kyntiin ja nyt pääset hyppäämään mukaan ensi-illan tunnelmiin! Itse ensi-illan lisäksi videolta näät myös tunnelmia työryhmän ensi-iltajuhlista, joissa mahat syötiin kylläiksi, laulettiin karaokea ja nautittiin totta kai hyvästä seurasta ja fiiliksestä harjoitusrupeaman jälkeen!

Käy Youtubessa tilaamassa meidän kanava (Riihimäen Nuorisoteatteri), sillä lisää videoita on tulossa!

 

2.6.2017 Me Rosvoloiden ensi-ilta lähestyy!

 

Me Rosvoloiden ensi-ilta on lähes täällä, sillä siihen on aikaa viikko! Ensi-ilta lähestyy, joten kesiksen porukka on ahkeroinut Allinnan Montulla niin paljon, että esitys alkaa olla loppusilausta vaille valmis. Valmiina alkavat olla myös lavastus, puvustus ja maskit! Mikrofonit voimistavat jo äänet lavalta ja musiikit on saatu mukaan esitykseen! Viikolla Rosvolat kävivät myös kiertämässä Riihimäen kouluja koulukierroksella.

25.5.2017 Fiiliksiä Kesäteatterin harjoituksista

 

Ilmat lämpenevät ja kesä lähestyy. Samalla lähestyy myös Me Rosvoloiden ensi-ilta! Saana, Anni ja Taru kertovat ajatuksiaan ulkona harjoittelemisesta ja ensi-illan lähestymisestä. Katso myös, mikä eläinvieras piipahti Allinnan Montulla!

17.5.2017: Mikä on Me Rosvolat?

 

Me Rosvoloiden porukka on siirtynyt Allinnan Montulle ja aloittanut ulkoharjoitukset! Kesäteatterin ohjaaja Laura kertoo tulevan kesän esityksestä näyttelijäkaartin avustamana. Mukana myös tunnelmia Me Rosvoloiden ulkoharjoituksista, joissa Suomen kevään vaihtuvat sääolosuhteet pääsivät yllättämään. 

 

12.5.2017: Me Rosvolat Viimeiset Sisäharjoitukset

 

Hyppää Joonaksen mukaan Me Rosvoloiden viimeisiin sisätiloissa pidettäviin harjoituksiin. Harkkatunnelmien lisäksi Sara, Jutta ja Jussi kertovat fiiliksiään sisäharjoituskaudesta ja siirtymisestä Allinnan Montulle. Tästä eteenpäin tämän vuoden kesäteatteria siirrytään siis harjoittelemaan Allinnan Monttulle, josta luvassa materiaalia jatkossa. 

 

16.3.2017: Me Rosvolat ensimäiset harjoitukset

 

Aino ja Vilma kurkkaa, minkälaiset on kesäteatterin ensimmäiset harjoitukset, joissa näyttelijät ja ohjaaja Laura Ikonen tapaavat ensimmäistä kertaa ja tutustuvat toisiinsa pelien ja leikkien avulla.
Samaan aikaan toisessa harkkatilassa harjoittelivat myös Nahkatakkinen Tyttö -musikaalin näyttelijät lauluja Tony Sikströmin ohjauksessa.