Turvallisesti teatteriin

Tervetuloa nauttimaan turvallisesti ja terveellisesti kesäteatterista koko perheen voimin.

Riihimäen Nuorisoteatteri järjestää kesäteatteriesitykset viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Tulemme rajaamaan väkimäärää ja mukauttamaan tarvittaessa toimintaa.
Esityksissä tullaan huomioimaan turvavälit, henkilökunta saa ylimääräistä lisähygieniakoulutusta ja asiakkaille viestitään monipuolisesti turvaväli- ja hygieniaohjeistuksista kesäteatterin alueella. Kesäteatterissa  löytyy käsienpesupaikan lisäksi runsaasti käsien desinfiointimahdollisuuksia. Lisäksi huolehdimme koko alueen säännöllisestä siivoamisesta, puhtaanapidosta ja desinfioinnista. Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja vahvasti suosittelemme katsojillemme kasvomaskin käyttöä teatterissa.

Saavuthan vain terveenä. Jos tunnet olosi kipeäksi, sinulla on vain lieviäkin oireita tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, jääthän silloin kotiin. Tällaisissa tilanteissa voit vaihtaa lippusi kuluitta toiseen näytökseen tai lahjakorttiin, kunhan viimeistään esityspäivänä ennen näytöksen alkua otat meihin yhteyttä lipunmyynnin puhelimeen 0503007116.


Turvallinen lippujen ostaminen

Ensisijaisesti toivomme, että liput ostetaan ennakkoon, jotta jonotus teatterilla vältetään. Nuoristeatterin lippuja voi ostaa Riihimäen Pienestä Lelukaupasta, kaikista muista NetTicketin lipunmyyntipisteistä sekä osoitteesta www.netticket.fi/rnt. Erikois- ja ryhmälippujen varaus suoraan Nuorisoteatterilta p. 0503007116.

Jokaiselta seurueelta tarvitaan terveysturvallisuussyistä yhteyshenkilön yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero) myös ovelta lippua ostaessa. Ilman varauksia tehtävien lippuostojen ja yhteystietojen syöttämisen vuoksi teatterille kertyy jonoja, joita kukaan emme toivo.

Ostamalla liput ennakkoon, varmistat tietenkin myös sen, että varmasti mahdut katsomoon.

Kun ostat lippuja, tarkistathan, että asiakastietosi ovat ajan tasalla. Ajantasaiset asiakastiedot ovat tärkeitä, jotta voimme tavoittaa katsojat poikkeustilanteissa. Lisäksi mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi meillä tulee olla kunkin esityksen katsojien yhteystiedot.

Esityspäivinä lipunmyynti on avoinna tuntia ennen esityksen alkua esityspaikalla, mutta toivomme, että liput on ostettu tai vähintään varattu jo ennakkoon paitsi turvallisuuden vuoksi myös siksi, että lippuja on rajoitettu määrä eikä niitä välttämättä jää ovelle myyntiin.

Pyydämme käyttämään ensisijaisesti korttimaksua ja huomioimaan turvavälit.

Suosittelemme katsojia ostamaan liput ennakkoon joko osoitteesta netticket.fi/rnt tai Riihimäen Pienestä lelukaupasta. Lipun ennakkoon ostamalla voit välttää paikan päällä jonottamisen.