Turvallisesti teatteriin

Turvallisuus ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää

Tiedote opetuksen järjestämisestä 21.2.2021 asti 

Riihimäen nuorisoteatteri seuraa aktiivisesti koronatilannetta ja ensisijaisesti Riihimäen kaupungin ohjeistuksia koronapandemian leviämisvaiheessa. Riihimäen kaupunki päivittää suosituksiaan KHSHP:n antamien maakunnan pandemiatyöryhmän suositusten pohjalta. https://www.riihimaki.fi/palvelut/terveydenhuolto/koronavirus/tiedotteet-koronavirusepidemiaan-liittyen/

Hyvinkään ryhmien osalta seuraamme vastaavasti Hyvinkään kaupungin ja Keusoten suosituksia.


Tilannepäivitys 20.1.2010

Opetus jatkuu alle kymmenen hengen ryhmissä lasten ja nuorten ryhmien osalta. Riihimäen kaupunki vetoaa 20.1. antamassaan suosituksessa, että yksityiset toimijat toimisivat sairaanhoitopiirin suositusten mukaisesti ja pidättäytyisivät ohjeistuksessa koskien kokoontumisia (alle 10 henkilöä) sekä käsihygienian ja maskien käytön osalta.

Hyvinkään ryhmät kokoontuvat toistaiseksi etänä tai ulkona.

Kaikki aikuisten ryhmät, mukaan lukien erityisryhmät, ovat toistaiseksi tauolla.

Opettajat ja muu oppilaiden kanssa työskentelevä henkilökunta käyttävät aina kasvomaskeja tai vaihtoehtoisesti visiirejä. Myös kaikille 12 vuotta täyttäneille oppilaille suosittelemme maskin käyttöä.

Opetusryhmien esitystoiminta toteutetaan live striimauksin.


Muut toimenpiteet ja ohjeet:

Lähiopetuksessa olevien ryhmien osalta yli 10 hengen ryhmät on jaettu kahdeksi pienryhmäksi 11.1. alkaen. Poikkeuksena ensi-iltaan valmistautuvat ryhmät, jotka toimivat ryhmäkohtaisesti erityisjärjestelyin. Väliaikaisten, uusien ryhmien aikataulut löytyvät osoitteesta www.rnt.fi/oppilaille 

Opetukseen voi osallistua vain terveenä. Jos tunnet olosi kipeäksi tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, jääthän silloin kotiin.

Ryhmien väliset kohtaamiset on minimoitu ohjaamalla ryhmät saleihimme eri reittejä.

Saattajia pyydetään minimoimaan oleskelu tiloissamme. Jos kuitenkin joudut tulemaan meille, käytäthän maskia.

Pesethän kätesi saippualla ja vedellä heti paikan päälle saapuessasi. Myös käsidesiä on saatavilla aulassamme useissa pisteissä. Käytäthän sitä.

Jos yskittää tai aivastuttaa, muistathan tehdä sen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu. Desinfioimme kosketuspintoja ja siivoamme tilojamme normaalia useammin.

Tiloissamme on erilliset roskakorit käytetyille kasvomaskeille.

Tunnit suunnitellaan niin, että turvavälien pitäminen on mahdollista. Huutamista, laulamista ja hengästymistä vaativia harjoituksia vältetään toistaiseksi.