Kesä tulee joka tapauksessa

24.4.2021

Aurinko lämmittää jo, ja kesä tulee kohisten. Pitkän ja haastavan koronatalven jälkeen se tuntuu aivan ihanalle. Ja ihanalle tuntuvat myös uutisoinnit siitä, että koronatilanne juuri nyt on huomattavasti helpottanut Kanta-Hämeessä ja samalla koko maassa. Tämä tarkoittaa meilläkin sitä, että voimme asteittain palauttaa useampia ryhmiä lähiopetukseen ja purkaa ryhmäjakoja.

Mahdollisuus toimia näkyy ja tuntuu saman tien. Sekä oppilaat että opettajat ja muu henkilökunta ovat yhtäkkiä vähän enemmän virtaa täynnä, vähän toiveikkaampia ja vähän iloisempia. Luovuus ja tekemisenilo alkaa kuplimaan.

Monilla ryhmillä on tulossa vielä esityksi. Jännityksellä olemme seuranneet tilannetta, onko toukokuussa mitään mahdollisuutta esittää edes pienille yleisömäärille. Juuri nyt näyttää siltä, että kerrallaan kymmenen onnellista voisi päästä katsomaan esityksiä ihan paikan päälle.

Joka tapauksessa, olemme päättäneet toteuttaa kevään 2021 KEVÄTFESTARIT niin, että siihen osallistuvien ryhmien esityksiä striimataan viikolla 20 osaksi myöhemmin toukokuussa esitettävää koostetallennetta. Opettajat tarkentavat nämä aikataulut ryhmilleen.

Katsomme myös toiveikkaina tulevaa kesää ja menemme kohti kesäteatteria. Kohti riemastuttavaa, koko perheen musiikkinäytelmää YÖKYÖPELIT, joka toivottavasti saa luvan toteutua ja jonne voimme toivottaa kaikki tervetulleiksi.

Annetaan auringon lämmittää ja kesän tulla.

Iloisin terveisin

Kira -reksi