Oppilastiedotteet

2020

Riihimäen Nuorisoteatteri on päivittänyt loppuvuoden COVID19 -linjaansa

PÄIVITYS 30.11. Kanta-Häme on siirtynyt pandemian leviämisvaiheeseen, joka tarkoittaa sitä, että kaikki opetus siirtyy viimeistään 2.12. etäopetukseen, jonka jälkeen jäädään varhennetulle joulutauolle.

Esitystoiminta keskeytetään välittömästi.

Riihimäen Nuorisoteatteri seuraa aktiivisesti koronatilannetta ja noudattaa Riihimäen kaupungin ohjeistuksia koronapandemian kiihtymisvaiheessa. Epidemiatilanteen on nyt todettu heikentyneen nopeasti, jonka vuoksi Riihimäen kaupunki on päivittänyt tänään suosituksiaan Kanta-Hämeen maakunnan pandemiaryhmän ja Aluehallintoviranomaisten antamien suositusten pohjalta.

Riihimäen Nuorisoteatteri linjaa oman suunnitelmansa Riihimäen kaupungin ohjeistusten pohjalta ja tässä tilanteessa huomioiden myös sen, että osa opettajistamme tulee Uudeltamaalta, jossa on siirrytty epidemian leviämisvaiheeseen, ja josta muualle Suomeen matkustamista suositellaan vältettäväksi.

Opetuksen osalta:

Viikolla 49

TPO-ryhmistä ne, joiden opettajat saapuvat Uudeltamaalta ja kaikki aikuisryhmät siirtyvät viikon 49 ajaksi etäopetukseen. Näille ryhmille tiedotetaan asiasta erikseen.

Varhaisiän ryhmät (Tenavateatteri ja Eskarit) toteutuvat Timo Sinivuoren vetäminä. 

Muut ryhmät siirtyvät etäopetukseen keskiviikosta 2.12. alkaen. 

Siihen saakka (ti 1.12.) toteutuvien ryhmien opettajat käyttävät maskia.

Viikolla 50

Siirrymme opetuksen osalta varhennetusti joulutauolle. Tämä tarkoittaa sitä, että oppilailta jää syyslukukauden kaksi viimeistä opetuskertaa väliin. Nämä tullaan huomioimaan ensisijaisesti lisätunteina keväällä 2021.

JOULULOMA alkaa siis itsenäisyyspäivästä ja sijoittuu aikavälille 7.12.-10.1.2021

Esitysten osalta:

Uusien kokoontumisrajoitusten mukaisesti, kaikki esitystoiminta keskeytetään välittömästi.

Perinteisen puurojuhlan sijaan tervehdimme oppilaita ja heidän vanhempiaan videon välityksellä. Tästä laitamme erikseen tiedotteen viikolla 49.

Kevätlukukausi alkaa 11.1.2021RIIHIMÄEN NUORISOTEATTERI
TIEDOTE 25.3.2020 KLO 12.00

Valtioneuvoston antaman suosituksen mukaan Riihimäen Nuorisoteatteri jatkaa etäopetusta ainakin 13.4.2020 asti. Tunnit pidetään joko opettajan valitsemalla etäyhteydellä tai etätehtävän muodossa. Opettajat ovat tavoitettavissa aina vähintään ryhmän harjoitusaikoina  ja tiedottavat ryhmiään opetuksen toteutuksesta.

Kaikki Nuorisoteatterin esitykset perutaan aikaväliltä 13.3.-13.4. Jatkosta ilmoitamme myöhemmin.

Pidämme oppilaat ja asiakkaat ajantasalla tiedottamalla säännöllisin väliajoin toiminnan jatkumisesta.

Pysyäksesi ajan tasalla, seuraathan Riihimäen Nuorisoteatterin nettisivuja www.rnt.fi, THLn sivuja ja viranomaistiedotusta eri medioissa.

Sanna Saarela
rehtori
Riihimäen Nuorisoteatteri

TIEDOTE 13.3.2020 KLO 16.30

Valtioneuvoston 12.3.2020 klo 14 tiedotustilaisuudessa antaman suosituksen mukaan Riihimäen Nuorisoteatteri siirtää opetustunnit etätunneiksi seuraavan kahden viikon ajalle (13.3.-26.3.2020). Tunnit pidetään joko opettajan valitsemalla etäyhteydellä tai etätehtävän muodossa. Opettajat tiedottavat ryhmiään opetuksen toteutuksesta. Tänään torstaina 12.3. tunnit pidetään normaalisti, osallistuminen niihin oman harkinnan mukaan.

Kaikki Nuorisoteatterin esitykset perutaan aikaväliltä 13.3.-26.3. Jatkosta ilmoitamme myöhemmin.

Pidämme oppilaat ja asiakkaat ajan tasalla tiedottamalla säännöllisin väliajoin toiminnan jatkumisesta.

Pysyäksesi ajan tasalla, seuraathan Riihimäen Nuorisoteatterin nettisivuja www.rnt.fi, THLn sivuja ja viranomaistiedotusta eri medioissa.

Sanna Saarela

rehtori

Riihimäen Nuorisoteatteri

Suuria uutisia Riihimäen Nuorisoteatterille!

Kauan kaivatut ja odotetut opetus ja kulttuuriministeriön taiteen perusopetuksen järjestämisluvat julkaistiin perjantaina ja Riihimäen Nuorisoteatteri on yksi onnellinen uusien lupien saajista! Lupia jaettiin ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen ja hakijoita oli runsaasti. Tämä on tärkeä ja suuri tunnustus Rnt:n pitkäjänteisestä työstä taiteen perusopetuksen kentällä.

Valtionosuuden piiriin pääseminen on ollut pitkäaikainen haave ja haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme, entisiä ja nykyisiä oppilaita sekä työntekijöitä. Nyt on juhlan hetki, skool meille kaikille!

https://minedu.fi/artikkeli/-/asset_publisher/ministeri-kosonen-myonsi-taiteen-perusopetuksen-jarjestamisluvat

2019

2018