Oppilaille

Lukuvuosi on paketissa ja on ensi vuoden ilmoittautumisen paikka!

Huom! Ilmoittautumisessa ilmoitetaan myös opintojen mahdollinen päättäminen.

Kirjaudu Eepokseen omilla tunnuksillasi osoitteessa rnt.eepos.fi. Kirjautumisen jälkeen yläpalkista löytyy ilmoittautumissivu. Mikäli tunnukset eivät toimi tai et ole niitä saanut, laita viestiä eva@rnt.finiin lähetämme uudet tunnukset ensisijaisen huoltajan sähköpostiin. Tarkista roskaposti, mikäli tunnuksia ei kuulu.

Ilmoittautumisessa valitaan oma ryhmä. Valitse se ryhmä, jossa olet tämän vuoden opiskellut, ellei kanssasi ole muuta sovittu.

Mikäli haluat pitää välivuoden, ilmoita opintojen jatkaminen omassa ryhmässäsi ja lisää kenttään "muuta ilmoitettavaa" tieto välivuodesta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai epäselvää, olethan yhteydessä toimistoon niin saadaan opinnot järjestykseen. HOPS aikoja voi varata rehtorilta osoitteesta sanna@rnt.fi. Eepokseen ja ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa yhteydenotot eva@rnt.fi.

Tilakalenteri tullaan siirtämään Eepokseen sen jälkeen kun oppilaat ovat aloittaneet järjestelmän käytön. Tiedotamme tästä vielä erikseen. Siihen asti harkat näkyvissä normaalisti tällä sivulla.

Tilat:

 

Punainen=Kino Sampo

Oranssi=Kino Sampo, aula

Vaalean sininen=Monari, Uudenmaankatu 1, Riihimäki

Vaalean vihreä=Majakka, Kantinkoski-sali

Harmaa=Majakka, Sinivuori-sali

Vaalean harmaa=Majakka, aula

Ruskea=Hyvinkää

Tumman lila=Loppi, Fallesmanni-sali

Keltainen=Hikiä

Tumma pinkki=Oitti

Vaalea lila=Ryttylä

Vihreä=Allinnan Monttu

Vihreä=Taidemuseo