Oppilaille

Tiedote Lopen Thalia -ryhmälle 


(tiedote 27.1.2021)

Thalian tunnit ovat toistaiseksi lauantaisin klo 14:15 - 15:45 ja ryhmä kokoontuu Hämeen Tanssiopiston Lopen salissa, osoite: Yhdystie 8, 12700 Loppi


Eepos

Eepos-sovellus ja huoltajien tunnukset 
Tunnukset
Tähän asti Eepokseen on kirjauduttu oppilaalle luoduilla tunnuksilla. Nyt kaikille huoltajille luodaan omat tunnukset ja oppilaat jatkavat omilla tunnuksillaan toimimista. Tunnuksien luontia varten saatte sähköpostiin linkin. Tunnukset luodaan automaattisesti kaikille, ei siis pelkästään ensisijaiselle huoltajalle. Mikäli huoltajalla on useampi lapsi meillä oppilaana, näkyvät he kaikki yhden tunnuksen kautta. Muistakaa myös käydä vahvistamassa sähköpostiosoitteenne. 
Mikäli ette saa sähköpostiviestiä tunnuksista niin laittakaa viestiä sari@rnt.fi. 

Sovellus
Eepos-sovellus löytyy nyt Androidin ja Applen sovelluskaupoista. Sovellus on suositeltavaa ladata niin oppilaille kuin huoltajille. Muistakaa huoltajat kirjautua omaan sovellukseenne uusilla henkilökohtaisilla tunnuksilla. Sovellus tulee parantamaan viestintää koulun ja kodin välillä. Muistathan sallia push-ilmoitukset niin saat ajantasaisesti tiedon viesteistä. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tai epäselvää opinnoistasi, olethan yhteydessä toimistoon niin saadaan opinnot järjestykseen. HOPS aikoja voi varata rehtorilta osoitteesta kira@rnt.fi. Eepokseen ja ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa yhteydenotot sari@rnt.fi.

Turvallisuus ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää

Tiedote opetuksen järjestämisestä 21.2.2021 asti 

Riihimäen nuorisoteatteri seuraa aktiivisesti koronatilannetta ja ensisijaisesti Riihimäen kaupungin ohjeistuksia koronapandemian leviämisvaiheessa. Riihimäen kaupunki päivittää suosituksiaan KHSHP:n antamien maakunnan pandemiatyöryhmän suositusten pohjalta. https://www.riihimaki.fi/palvelut/terveydenhuolto/koronavirus/tiedotteet-koronavirusepidemiaan-liittyen/

Hyvinkään ryhmien osalta seuraamme vastaavasti Hyvinkään kaupungin ja Keusoten suosituksia.

(Lisätty 3.2.2021) Hyvinkään ryhmien osalta seuraamme vastaavasti Hyvinkään kaupungin ja Keusoten suosituksia, joiden mukaan 1.2. alkaen alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten yksilö- ja pienryhmäharjoittelu mahdollistetaan myös sisätiloissa, Harrastusryhmän koko voi olla enintään 10 (lasten tai nuorten määrä 10).

Tilannepäivitys 20.1.2021

Opetus jatkuu alle kymmenen hengen ryhmissä lasten ja nuorten ryhmien osalta. Riihimäen kaupunki vetoaa 20.1. antamassaan suosituksessa, että yksityiset toimijat toimisivat sairaanhoitopiirin suositusten mukaisesti ja pidättäytyisivät ohjeistuksessa koskien kokoontumisia (alle 10 henkilöä) sekä käsihygienian ja maskien käytön osalta.

(Lisätty 3.2.2021)
Myös Hyvinkään ryhmät kokoontuvat alle kymmenen hengen ryhmissä 5.2. alkaen. Alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten yksilö- ja pienryhmäharjoittelu mahdollistetaan myös sisätiloissa, joissa harrastusryhmän koko voi olla enintään 10 (lasten tai nuorten määrä 10) 1.2. alkaen.

Kaikki aikuisten ryhmät, mukaan lukien erityisryhmät, ovat toistaiseksi tauolla.

Kaikki aikuisten ryhmät, mukaan lukien erityisryhmät, ovat toistaiseksi tauolla.

Opettajat ja muu oppilaiden kanssa työskentelevä henkilökunta käyttävät aina kasvomaskeja tai vaihtoehtoisesti visiirejä. Myös kaikille 12 vuotta täyttäneille oppilaille suosittelemme maskin käyttöä.

Opetusryhmien esitystoiminta toteutetaan live striimauksin.

Muut toimenpiteet ja ohjeet:

Lähiopetuksessa olevien ryhmien osalta yli 10 hengen ryhmät on jaettu kahdeksi pienryhmäksi 11.1. alkaen. Poikkeuksena ensi-iltaan valmistautuvat ryhmät, jotka toimivat ryhmäkohtaisesti erityisjärjestelyin. Väliaikaisten, uusien ryhmien aikataulut löytyvät osoitteesta www.rnt.fi/oppilaille

Opetukseen voi osallistua vain terveenä. Jos tunnet olosi kipeäksi tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, jääthän silloin kotiin.

Ryhmien väliset kohtaamiset on minimoitu ohjaamalla ryhmät saleihimme eri reittejä.

Saattajia pyydetään minimoimaan oleskelu tiloissamme. Jos kuitenkin joudut tulemaan meille, käytäthän maskia.

Pesethän kätesi saippualla ja vedellä heti paikan päälle saapuessasi. Myös käsidesiä on saatavilla aulassamme useissa pisteissä. Käytäthän sitä.

Jos yskittää tai aivastuttaa, muistathan tehdä sen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu. Desinfioimme kosketuspintoja ja siivoamme tilojamme normaalia useammin.

Tiloissamme on erilliset roskakorit käytetyille kasvomaskeille.

Tunnit suunnitellaan niin, että turvavälien pitäminen on mahdollista. Huutamista, laulamista ja hengästymistä vaativia harjoituksia vältetään toistaiseksi.

B-ryhmät

Kimmo Tähtivirta sunnuntai

- Prologi: su klo 12 – 13:15 Majakka,  Sinivuori-sali 

- Shakespearen haamut: su  klo 13:15 – 14:45 Majakka, Sinivuori -sali

- Teatterihistoria: su klo 14:45 – 16:15 Makakka, Sinivuori -sali

Jukka Heiskanen lauantai ja keskiviikko

- Metafora: la klo 12 – 13:15 Majakka, Kantinkoski -sali

- Narratiivi eskarit: la klo 13:15 – 14:15 Majakka, Kantinkoski -sali

- Tähtityypit: ke klo 19:30 - 21:00

Juhana Rönnkvist torstai

- Volyymi: to klo 17 – 18:15 Kino Sampo

Essi Rönnkvist keskiviikko

- Teatterieläimet: ke 19.30 - 21.00

Kira Boesen torstai

- Pantalone:  to klo 15:15 – 16:15 Majakka, Sinivuori -sali

Lukujärjestys

Lisäharjoitukset sekä sijainnit näkyvät Eepoksessa.