Avaruutemme kiistattomaan keskipisteeseen, Riihimäen Allinnan monttuun nousee tänä kesänä salaperäinen Yökyöpeleiden talo. Kesällä aurinko paistaa yölläkin, eikä Yökyöpeleitä nukuta. Heillä on ongelma: tavaroita katoaa ja syödään. Johtolankana on vain epämääräisiä hampaanjälkiä siellä täällä. Kuka syö asukkaiden asiat? Pääepäilty Päätäi Väätäinen kieltää kaiken. Vauvakaani valvottaa väsyneitä vanhempiaan, jotka eivät huomaa mitään. Huoltomies Hossalla on kiireitä taloyhtiön hoitamisessa. Kuka heitä voisi auttaa? Ei kukaan - paitsi Agenttinero Naru!

Riihimäen kesäteatterissa nähdään tänä kesänä Laura Ruohosen käsikirjoittama, tv:stä tuttu Yökyöpelit. Näytelmä on villinä soljuvan leikin logiikalla etenevä, soljuvaa sanaleikkiä, ihastuttavia hahmoja ja yllättäviä käänteitä sisältävä maailma, jonka sisällä voi tapahtua mitä tahansa. Mukaansatempaavan musiikin on säveltänyt Anna-Mari Kähärä, ja ohjauksesta vastaa Nuorisoteatterin oma Jatta Stepanoff Harakkamäki.


Käsikirjoitus Laura Ruohonen

Musiikin sävellys Anna-Mari Kähärä

Ohjaus Jatta Stepanoff Harakkamäki


Esityksen arvioitu kesto on n. 1,5h (sis. väliajan)

Esitykset 3.7.-21.8.2021

Allinnan Monttu, Penttilänkatu 3, Riihimäki


Liput: 18€/ 15€/ 55€

www.netticket.fi/rnt

Lastenlippu on 3-16 -vuotiaille.

Perhelippu sisältää 4 lippua:

  •  3 lasta + 1 aikuinen TAI
  •  2 lasta + 2 aikuista


Turvallisesti teatteriin

Riihimäen Nuorisoteatteri järjestää kesäteatteriesitykset viranomaisten ohjeiden mukaisesti. Tulemme rajaamaan väkimäärää ja mukauttamaan tarvittaessa toimintaa.
Esityksissä tullaan huomioimaan turvavälit, henkilökunta saa ylimääräistä lisähygieniakoulutusta ja asiakkaille viestitään monipuolisesti turvaväli- ja hygieniaohjeistuksista kesäteatterin alueella. Kesäteatterissa  löytyy käsienpesupaikan lisäksi runsaasti käsien desinfiointimahdollisuuksia. Lisäksi huolehdimme koko alueen säännöllisestä siivoamisesta, puhtaanapidosta ja desinfioinnista.
Suosittelemme katsojia ostamaan liput ennakkoon joko osoitteesta netticket.fi/rnt tai Riihimäen Pienestä lelukaupasta. Lipun ennakkoon ostamalla voit välttää paikan päällä jonottamisen.

Tervetuloa nauttimaan turvallisesti ja terveellisesti kesäteatterista koko perheen voimin.