Etäkevätfestarit

Riihimäen Nuorisoteatterin perinteiset Kevätfestarit vietetään 7.-9.5. Netticket Livessä. Luvassa videoita sekä kuunnelmia useilta ryhmiltä.

Lauantaina 9.5. klo 13 kevätkauden päättävä Kevätjuhla livenä Riihimäen Nuorisoteatterin YouTubessa osoitteessa www.youtube.com/c/riihimaennuorisoteatteri sekä Instagramissa.

Kevätfestariesityksiä pääsee katsomaan alla mainittuihin aikoihin osoitteessa https://live.netticket.fi.

To 7.5. klo 16-22

Narratiivi Eskari: Päivänsäde ja menninkäinen

Lavapainot K-18: Etätyö

Bravo A2: Vettä avaruudessa

Hikiä: Talonvahdit

Pe 8.5. klo 16-22

Lukio: Heidän tarina

Klovnit A4: Tuhkimo

Tähtityypit Hyvinkää: Kadoksissa

Dionysos Loppi: Meidän tarina

La 9.5. klo 10-16

Teatteripantterit A5: Uutisia koronakeväältä

Metafora A1: Oispa sokeria!

Volyymi A1: Salaperäisten asioiden kerho

Kiintotähdet A3: Blinding lights

Tähtisumu A2: Supersatu

Narratiivi Eskari: Päivänsäde ja menninkäinen

Narratiivi-ryhmän tulkinta tutusta laulusta. Musiikki: Rajaton.
Lavapainot K-18: Etätyö

Lavapainot-ryhmä on treenannut vuoden aikana mm.hahmojen rakentamista ja fyysistä teatteria.  Tärkeänä välineenä on ollut myös improvisaatio ja sen kautta syntyvä hulluttelu. Tässä koronan "innoittamana" erilaisia etätyöntekijöitä.
Bravo A2: Vettä avaruudessa

Vettä Avaruudessa on kuunnelmana toteutettu fantasianomainen tutkielma siitä, miten universumi pitää huolta asukkaistaan. Esityksen idea ja ajatukset ovat syntyneet vuoden mittaan Bravo-ryhmän improtyöskentelyn tuotoksena.Hikiä: Talonvahdit

Muumit ovat jättäneet Muumilaakson otuksia pitämään huolta talostaan reissun ajaksi. Mutta mitä he oikeasti ovat saaneet aikaan? Video on Hikiän ryhmän itse käsikirjoittama.Lukio: Heidän tarina

 Lukion teatteri-ilmaisun kurssilla rakensimme hahmon ja teimme siihen liittyen erilaisia harjoitteita. Tässä esityksessä pääsette tutustumaan hahmoihin ja näkemään harjoitteiden tuotoksia.
Klovnit A4: Tuhkimo

Klassikkosatu kaltoin kohdellusta tytöstä, joka hurmaa prinssin kauneudellaan ja lämpimällä käytöksellään. Klovnit-ryhmä on äänittänyt tarinan kuunnelmaksi.
Tähtityypit Hyvinkää: Kadoksissa

Nellalla on tärkeä esitelmä vielä tekemättä ja palautus on huomenna. Yksi tuulenpuuska saa kuitenkin Nellan koko esitelmäprojektin täysin sekaisin. Alkaa kadonneen esitelmäpaperin etsintä, joka ei rajoitu ainoastaan kotiin.


Dionysos Loppi: Meidän tarina

Dionysos ryhmän kanssa rakensimme hahmon ja teimme siihen liittyen erilaisia harjoitteita. Tässä esityksessä pääsette tutustumaan hahmoihin ja näkemään harjoitteiden tuotoksia.
Teatteripantterit A5: Uutisia koronakeväältä

Teatteripantterit on pitkin kevättä pitänyt päiväkirjaa uutismuodossa, ja tässä se on koottuna yhteen. Mitä tapahtui kahden kuukauden eristyksissä ilman lähiopetusta tai kontaktia kavereihin?
Metafora A1: Oispa sokeria!

Me kaikki tiedämme, miten suussa sulava suklaa tai makea muffinsi piristää päivää. Jotkut meistä pystyvät kuitenkin vastustamaan kiusausta paremmin kuin toiset.


Volyymi A1: Salaperäisten asioiden kerho

Kaksi tyttöä seuraavat tuulen puhaltamaa roskaa taloon, jossa asuu terävähampainen mummo. Toimiiko poliisi protokollan mukaan? Mikä on haamukoirien suosikkiruoka? Tervetuloa Salaperäisten asioiden kerhoon!


Kiintotähdet A3: Blinding lights

Hyvän mielen musiikkivideo The Weekndin kappaleeseen Blinding lights.
Tähtisumu A2: Supersatu

Supersatu on tarina pienestä yksisarvisesta, joka eksyy mustaan metsään. Keitä kaikkia pieni yksisarvinen kohtaakaan matkallaan? Näkeekö hän enää koskaan äitiään?