Lumikki

 

Nyt on tarjolla iki-ihana esitys leikki-ikäisille lapsille ja kaikille niille, jotka kaipaavat vanhaa kunnon satunäytelmää!

Lumikki on tarina prinsessasta, jolla on iho valkea kuin lumi, huulet punaiset kuin veri ja hiukset mustat kuin eebenpuu. Prinsessan elämä muuttuu, kun hänen oikea äitinsä kuolee ja kuvaan astuu ilkeä äitipuoli, joka haluaa olla maailman kaunein. Kauneuttaan äitipuoli ihailee taikapeilistään. Kun hän saa kuulla Lumikin olevan maailman kaunein, hän päättää, että Lumikin on kuoltava.

Prinsessa viedään metsään, jossa hänen saattajansa kuitenkin heltyy ja päästää tytön menemään. Lumikki tapaa seitsemän kääpiötä, joista tulee Lumikin uusia ystäviä. Ja mitä olisi prinsessatarina ilman komeaa prinssiä ja onnellista loppua!

Nuorisoteatterin Lumikki on tarina ystävyydestä, rakkaudesta ja hyvän voittamisesta.

Grimmin veljesten Lumikki sadun pohjalta näytelmän on dramatisoinut Pia Aro. Esityksen toteuttaa Nuorisoteatterin Corrales-ryhmä, johon on saatu muutama vieraileva tähti. Näyttelijät ovat 8-19-vuotiaita talossa jo vuosia olleita lapsia ja nuoria. Näytelmän ohjaavat Timo Matinvesi ja Tiina Mämmelä. Näytelmän musiikista vastaa Joonas Ylänne ja puvustus on Henna Saarelan käsialaa. Tarpeiston on hoitanut Veera Rasehorn ja maskit suunnitellut Juulia Taivalmäki.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ENSI-ILTA PERJANTAINA 1.4. KELLO 18.00

Muut esitykset: 2.4. klo 18 / 3.4. klo 14 & 18 / 5.4. klo 18 / 6.4. klo 18 / 8.4. klo 18 / 9. klo 14 & 18 / 10.4. klo 14