Mukaan toimintaan?

Kaikki oppilaiden vanhemmat tervetuloa mukaan vanhempaintoimintaan! Ilmoita kiinnostuksesi sanna@rnt.fi ja pääset mukaan vanhempaintoiminnan sähköpostilistalle.

Teatteriopetus

Riihimäen Nuorisoteatteri ottaa uusia jäseniä hakutilaisuuden kautta joka syksy. Hakutilaisuudessa tehdään teatteriharjoituksia ja -leikkejä, tutustutaan toisiin hakijoihin ja pidetään hauskaa! Jokainen hakija pääsee myös lyhyeen yksilöhaastatteluun. Hakijalla on hyvä olla liikuntaan sopivat vaatteet.

Valintatilaisuuteen ei tarvitse valmistautua etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta teatterista. Saavu hyvällä mielellä ja ajoissa paikalle.

Seuraavat hakutilaisuudet elokuussa 2019.

Lopen lisähaku

Riihimäen Nuorisoteatterin Lopen ryhmistä löytyy vielä tilaa! 

Voit hakea paikkaa ottamalla yhteyttä Molli Rintaseen, p. 050 543 8990 tai molli@rnt.fi.

Aikuisten ryhmä

Syksystä 2012 alkaen myös aikuiset ovat päässeet nauttimaan teatteriopetuksesta k-18-ryhmissämme.

Mukaan voi ilmoittautua osoitteeseen: sanna@rnt.fi.

Tenavateatteri

Tenavateatteri on 3-5-vuotiaille lapsille suunnattu ilmaisukerho, jossa lapset pääsevät tutustumaan teatterin maailmaan erilaisten teatterileikkien ja -pelien, sekä iloisen yhdessä puuhaamisen kautta.

Tenavateatterissa opitaan teatterintekemisen alkeita, sekä monia tärkeitä taitoja, kuten vuorovaikutusta, keskittymistä, yhdessä toimimista, tunteiden ja ajatusten ilmaisua sekä kehon hallintaa. Tenavateatteri rohkaisee ja innostaa leikkimään, ja tukee lasta tämän oman ilmaisun löytämisen ensiaskeleissa.

Lisätietoa info@rnt.fi