Marras-joulukuu 2016

Riihimäen Nuorisoteatterin jäsentiedote marras-joulukuu  2016

Kiireisen syksyn keskeltä terveisiä kaikille! Lunta satoi tänään maahan ja alkaa jo olla jouluolo!

Ella ja Paterock-musikaali vei niin kovasti aikaa, että lokakuun kirje jäi kirjoittamatta. Mutta nyt esitykset pyörii kovaa vauhtia ja katse on tulevaisuuden jutuissa. Jos et ole vielä nähnyt Ellaa, on marraskuun loppuun asti vielä aikaa. Varmasti piristävä kokemus kaiken ikäisille!

Seuraavaksi meillä onkin tuplaensi-ilta, kun to 8.12. saa ensi-iltansa jouluiset esitykset Blå ja Varastetut porot. Blå on Aino Karlstedtin syventävien opintojen päättötyö. Luvassa on jouluinen klovneria esitys yksinäisestä pellestä joka kohtaa joulun taian. Itse odotan tätä esitystä kovasti, kannattaa siis tulla katsomaan. Ohjauksesta vastaa Tuukka Tiihonen. Varastetut porot-esitys nähdään kirjaston satuhuoneessa 8.12. klo 17 ja 18. Ohjauksesta vastaa Juhana Rönnkvist ja sinne on vapaa pääsy.

Tammikuussa Kino Sammon lavan valtaa Mirtta Lumivuokon lopputyö Kaunotar ja Hirviö. Ensi-ilta on 13.1.2017 klo 18.30 Kinolla. Klassikkosadussa nähdään lavalla Legendaariset klassikot.

Ensi keväänä saamme nauttia yhteensä 14:sta esityksestä, joten vilinää tulee riittämään. Ohjelmisto valmistuu tällä viikolla ja painettua ohjelmalehtistä jaetaan joulukuussa.

Nuorisoteatteri sai kevään ja syksyn aikana Tripla-hankkeen kautta uusia työntekijöitä:

Saara Mylläri toimii puvustonhoitajana ja puvustajana

Miro Taipale toimii teatteriteknikkona

Memmu Hokkanen on meidän uusi sihteeri

Petteri Vilenius toimii talkkarina

Saara on myös avannut puvuston vuokraustoimintaa varten, paikalle pääsee aina torstaisin klo 14-17.30. Muina aikoina Saaran tavoittaa numerosta 0443645409. Puvusto sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 44 alakerrassa.

Aktiiviryhmän seuraava palaveri on 8.11.klo 16.30-17.00. Majakalla. Samaan aikaan käynnissä on myös Kaunottaren ja hirviön lavastuspaja (klo 16-19), johon voi tulla erikseen tai jäädä suoraan aktiivipalaverista. Kuka tahansa 10 v. tai vanhempi on tervetullut kumpaankin!

Ensi kesän kesäteatterin casting on tammikuun 28. päivä klo 12.00 Kino-Sammolla. Ensi kesänä EI tule musikaalia, joten laulutaitoa ei tarvita tällä kertaa. Varustaudu pienellä tekstinpätkällä, jonka voit esittää ohjaajalle ja työryhmälle. Ohjaajana toimii Laura Ikonen. Casting on yli 12 vuotiaille.

Improvisaatioryhmä etsii uusia jäseniä. Avoimet harjoitukset on su 20.11.16 klo 11.30-13.30 Majakalla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, vaan mukaan pääsee kaikki yli 14 v. Voit tulla myös kokeilemaan harjoituksiin haluatko liittyä ryhmään. Improvisaatioryhmä harjoittelee säännöllisesti kerran kuussa ja käy keikoilla.

Puurojuhla on lauantaina 10.12. klo 13.00 Kino Sammossa. Luvassa on esityksiä, puuronsyöntiä, joulupukki ja kaikkea kivaa. Pukin konttiin voi tuoda max 5 €:n lahjan, mikäli haluaa itse nostaa lahjan pukin kontista! Puurojuhla on vain Nuorisoteatterin jäsenille!

Puurojuhlan jälkeen alkaa joululoma, ja harjoitukset alkaa jälleen viikolla 2 (eli 9.1. alkavalla viikolla). Tästä ei tule erikseen ilmoitusta.

Muistattehan ilmoittaa aina opettajille poissaoloista ja mikäli teidän osoitteenne, puhelinnumeronne tai s-postiosoitteenne muuttuu tänne toimistolle sanna@rnt.fi tai tuukka@rnt.fi

Muistattehan tarkistaa myös harjoituspaikkanne aina ennen treenejä nuorisoteatterin nettisivuilta www.rnt.fi kohdasta jäsenille.

Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa: facebookissa ja instagramissa. Sinne tulee myös pikaisia tarjouksia, joten kannattaa seurata!

Seuraava jäsentiedote tulee tammikuun aikana, joten rauhallista joulun aikaa kaikille!

Sanna   rehtori  p: 050 3554646