Maaliskuu 2017

17.3.2017

 

Riihimäen Nuorisoteatterin jäsentiedote maalis-huhtikuu  2017

 

Kevät tulee jo vauhdilla, ollaan jo saatu nauttia ihanasta auringonpaisteesta usein!

 

Huikea ohjelmistokevät on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle! Viime viikonloppuna ensi-iltaan tuli Marika Ahosen ohjaama Pienessä Mielessä ja huomenna ensi-iltaa juhlii Tuukka Tiihosen Kolme Muskettisoturia. Viikolla 13 onkin oikea ensi-iltasuma! To 30.3. nähdään kirjaston satuhuoneessa Juhana Rönnkvistin ohjaama Matkatoveri, perjantaina ensi-iltaan tulee Jukka Heiskasen Tuhkimo 2.0 ja lauantain niin ikään Jukka Heiskasen Lumikki ja seitsemän kääpiötä.

 

7.4.17 saa ensi-iltansa kevään suur-satsaus, nuorisomusikaali Nahkatakkinen tyttö. Esityksen ohjaa Annukka Valo ja lavalla nähdään sekä aikuisten ryhmäläisiä että syventävien opiskelijoita.

 

Nuorisoteatteri on toteuttamassa Lastenvaalit tapahtumaa, mikä huipentuu ti 28.3.klo 18.00 järjestettävään paneelikeskustelun Kino Sammossa. Järjestämme kolmen Riihimäen TPO-oppilaitoksen kassa (nuorisoteatteri, musiikkiopisto ja taidekoulu) Lastenvaalit-tapahtuman kunnallisvaalien alle. Tapahtuma on sekä vaalikasvatusta oppilaillemme, että mahdollisuus kuulla mitä lapset ajattelevat Riihimäen tulevaisuudesta ja mitä toiveita ja ajatuksia heillä on siitä, millaisessa Riihimäessä he haluavat asua.Lastenvaalit-tapahtumassa on useampi osa, joista ensimmäisessä haastatellaan kaikkia koulujemme oppilaita (yhteensä yli 1200 Riihimäkeläistä lasta ja nuorta) ja pyydetään heiltä:

 

1.      Ajatuksia minkälaisessa Riihimäessä ha haluavat asua ja toimia

 

2.      Kysymyksiä mitä he haluaisivat kysyä ehdokkailta

 

Toinen vaihe on paneelikeskustelu, joka järjestetään Kino Sammossa 28.3.17 klo 18.00 ja sinne pyydetään kaikista puolueista osallistujat. Paneelia juontaa meidän lapset ja keskustelua johdattelevat lasten valmistelemat kysymykset. Paneelikeskustelun avaa lastenvaalien suojelija, kaupunginjohtaja Sami Sulkko.Kolmas vaihe on itse vaalipäivänä tapahtuva lastenvaali-äänestys. Toivoisimme, että saisimme vaalihuoneiden auloihin meidän omat ”äänestyskopit” joihin kaikilla, niin lapsilla kuin aikuisillakin olisi mahdollisuus mennä äänestämään niiden asioiden puolesta, minkälaisessa Riihimäessä he haluavat elää tulevaisuudessa. Äänestys tapahtuu kuvataiteen keinoin niin, että lopuksi äänestystuloksesta tulee kuvataideteos.Neljäs ja viimeinen vaihe tapahtuu syksyn kuluessa, jolloin pääsemme esittelemään uudelle valtuustolle tai jaostoille projektin tuloksia ja samalla lyhyesti kertomaan TPO-työstä mitä tässä kaupungissa tehdään. Paneelikeskustelussa on vielä pari juontajan paikkaa avoinna, joten jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Molliin. Paneelikeskustelu on varmasti viihdyttävä tapahtuma jonne on vapaa pääsy kaikilla! Tule vaikka koko perheen voimin!

 

Aktiiviryhmän seuraava palaveri on 3.4.klo 16.30 Kinolla. Kuka tahansa 10 v. tai vanhempi on tervetullut mukaan. Aktiiviryhmää pyörittää järjestäjämme Molli.

 

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan kesään tai syksyn työryhmiin, olethan yhteydessä Molliin!

 

Kesäteatteriin kaivataan vielä muutamia lipunmyyjiä ja kahvilantätejä ja -setiä. Jos olet siis täyttänyt 14 v ja haluat mukaan loistavaan tiimiin, ota yhteyttä Molliin.

 

Seuraava jäsentiedote tulee huhtikuun aikana, joten ihanaa kevään alkua kaikille!

 

Sanna  

Muistathan nämä?

Ilmoitathan aina opettajille poissaoloista, jos sinulla ei jostain syystä ole opettajan yhteystietoja, pyydäthän ne jo ensi harjoituksissa.

Jos teidän osoitteenne, puhelinnumeronne tai s-postiosoitteenne muuttuu tänne toimistolle merja@rnt.fi

Puvustajamme Saara pyörittää puvuston vuokraustoimintaa ja paikalle pääsee aina torstaisin klo 14-17.30. Muina aikoina Saaran tavoittaa numerosta 0443645409. Puvusto sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 44 alakerrassa.

Tarkistathan harjoituspaikkasi aina ennen treenejä nuorisoteatterin nettisivuilta www.rnt.fi kohdasta jäsenille.

Nuorisoteatterin toimisto on auki ti klo 11-15, ke  klo 14-18 ja to   klo 11-15 Toimisto sijaitsee Majakan 3. kerroksessa.

Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa: facebookissa ja instagramissa. Sinne tulee myös pikaisia tarjouksia, joten kannattaa seurata!

Puhelinnumeroita:

Sanna, rehtori: 0503554646

Molli, järjestäjä: 0505438990

Merja, sihteeri: 0503007116 (Lipunmyynti)

Tuukka, ohjaaja: 0503002632