Maaliskuu 2016

Riihimäen Nuorisoteatterin jäsentiedote                                                                  maaliskuu  2016

Upea kevätaurinko jo valaisee maisemaa ja meillä on toiminta vauhdikkaimmillaan!

Maaliskuun aloitti upea Illuusio-ryhmän Apokrypto. Esityksiä on yksi vielä jäljellä ( ke 16.3.), joten kaikkien yli 13 v. kannattaa kiirehtiä. Ohjauksesta vastaa Annukka Valo.

Ensi viikonloppuun mahtuu paljon tohinaa, kun perjantaina 18.3. saa ensi-iltansa Miimikot – ryhmän Kuka sammutti valot? Tummasävyinen esitys nähdään teatteri Pohjalla ja esityksen on ohjannut Jatta Harakkamäki.

Heti lauantaina 19.3. tulee ensi-iltaan Strobot-ryhmän Tule kaunis päivä- esitys Riihimäen Taidemuseolla. Esitys perustuu samannimiseen Kati Mikolan näyttelyyn. Mikolan kauniit ja värikkäät teokset johdattavat meidät ainutlaatuiseen esitykseen alkuperäisten teosten keskellä. Ohjaus Tuukka Tiihonen.

Kuka sammutti valot, Tule kaunis päivä ja jo aiemmin ensi-illassa ollut Kalavale osallistuvat Teatris-katselmukseen pääsiäisenä. Tule siis sinäkin paikalle kannustamaan ryhmiämme. Voittajajoukkue pääsee valtakunnallisille Teatris-festivaaleille Vaasaan edustamaan koko Hämeen seutua.

Pääsiäiasenä tapahtuu paljon koko Riihimäellä! Jo perinteeksi muodostunut Spotti-lastenteatterifestivaali järjestetään pääsiäislauantaina ja sunnuntaina 26.-27.3.2016. Ja samalla on siis Teatris-aluekarsinta. Kaikki nuorisoteatterilaiset ovat tervetulleita osallistumaan Spotti kulkueeseen, mikä lähtee entiseltä kauppaoppilaitokselta (nyk. Uramon koulu) ja kulkee Pompotin pihaan luoden teatteritunnelmaa koko kaupunkiin. Pukeudu teatterillisesti tai tule omana itsenäsi, mutta pääasia on että TULET! ;) Pompotilla on Spotin avajaiset, missä esiintyy mm. meidän Peter Pan musikaalin tähtiä ja Maltti ja Valtti. Tule mukaan parhaaseen pääsiäisen viettoon. Aikataulut ja lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.shtl.fi/spotti

pe 1.4. saa ensi-iltansa Farssi-trilogian Ei elämää vaan koulua varten. Esitys on komediallinen pläjäys nuorten elämästä. Ohjauksesta vastaa Essi Rönnkvist ja se on Farssi-Trilogian perusopintojen päättötyö.

Seuraava klassikkoelokuva on su 20.3. klo 15.00 Hair. Vapaa pääsy kaikilta.

Rehtorin päivystysaikoja on jälleen tarjolla. Seuraavat päivystykset to 24.3. klo 12-14.00, to 31.3. klo 14-17.00 ja to 7.4. klo 14-17.00 . Näinä aikoina minut tavoittaa varmasti toimistolta ja voi tulla juttelemaan mistä tahansa asiasta. Minut saa kiinni myös puhelimitse p: 0503554646 tai sähköpostilla sanna@rnt.fi 

NUORISOTEATTERIN VUOSIKOKOUS ON TIISTAINA 5.4. klo 18.00 KINO SAMMOLLA. KAIKKI NUORISOTEATTERILAISET PAIKAN PÄÄLLE! TULE JA TUO KAVERISIKIN!

Aktiiviryhmä kokoontuu maanantaina klo 17.30 Kino Sammon aulassa. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat aktiivit! Tällä kertaa tapaamisessa valmistaudutaan Spottiin kunnostamalla Kinon parvea sekä tekemällä kylttejä kulkuetta varten. Laita siis päällesi vaatteet jotka saavat värjäytyä maalista ja muistathan ilmoittaa Mollille, mikäli et pääse tapaamiseen!

Haluaisitko viettää kesän Allinnan montussa Peter Panin ja muiden huikeiden tyyppien seurassa? Kesäteatterin tiimiin etsitään yli 15-vuotiaita innokkaita harrastajia jotka ovat valmiita sitoutumaan kesän ajalle kioskinpitäjiksi, arpamyyjiksi ja lippuluukulle. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Molliin! p. 050 543 8990 tai molli@rnt.fi

Muistattehan ilmoittaa aina opettajille poissaoloista ja mikäli teidän osoitteenne, puhelinnumeronne tai s-postiosoitteenne muuttuu tänne toimistolle sanna@rnt.fi tai tuukka@rnt.fi

Muistattehan tarkistaa myös harjoituspaikkanne aina ennen treenejä nuorisoteatterin nettisivuilta www.rnt.fi kohdasta jäsenille.

Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa: facebookissa ja instagramissa. Sinne tulee myös pikaisia tarjouksia, joten kannattaa seurata!

Seuraava jäsentiedote tulee huhtikuun aikana, joten ihanaa kevään odotusta kaikille!!!

Sanna   rehtori  p: 050 3554646