Huhti-toukokuu 2017

Ihana kevät on täällä!

Heti ensimmäiseksi tärkein asia, nimittäin Nuorisoteatterin vuosikokous on sunnuntaina 23.4.klo 13.00 Kino Sammossa. Kokouksessa valitaan uusi hallitus ja hyväksytään toimintakertomus ja vuoden 2017 toimintasuunnitelma. Kaikilla jäsenillä on äänioikeus ja kokous on kaikille yli 14 v. nuorisoteatterilaisille pakollinen.

Huikea ohjelmistokevät alkaa taittua voiton puolelle! Jukka Heiskasen ohjaama Lumikki ja seitsemän kääpiötä tuli ensi-iltaan viime lauantaina ja esitys on mahdollista nähdä ke 12.4. saakka. Tämä on ihana toteutus klassikkosadusta, joten kannattaa mennä.

Tämän viikon perjantaina 7.4. on ensi-illassa tämän kevään suurin satsaus Nahkatakkinen tyttö-musikaali. Olin juuri eilen katsomassa harjoituksia ja luvassa on upea musikaali! Musikaalin käsikirjoittaja Hanna Suutela tulee pitämään teos-esittelyn Nahkatakkisesta tytöstä Riihimäen kirjastolle pe 21.4. klo 17.30. Paikan päältä saa ostettua huimalla alennuksella pääsylippuja esityksiin ja kannattaa tulla kuuntelemaan miten käsikirjoitus on syntynyt. Kesto on n. 1h, joten illan esitykseenkin ehtii vielä.

Kuvataidekoulun ja Nuorisoteatterin yhteisen opetusryhmän esitys Suomalaisten silmin on ensi-illassa 20.4.17. Esitykset nähdään Galleria Tärinän tiloissa, matkakeskuksessa. Ohjauksesta vastaa Essi Rönnkvist ja Päivi Peltola.

Tuukka Tiihonen ohjaa aikuisten ryhmälle Molieren Luulosairas- klassikkoteoksen. Esitykset nähdään Majakan Sinivuori-salissa ja niitä on yhteensä kuusi kappaletta.

Vielä ennen kevätfestareita on mahdollisuus päästä nauttimaan esityksistä Mun koti ei oo täällä/Kuka olen? Nämä näytökset nähdään Pohjalla ja luvassa on varmasti mieleenpainuva kokonaisuus, kun kaksi ryhmää tekee esitykset Miskasta, 15 vuotiaasta pojasta, joka on tyttö. Esitykset esitetään peräkkäin.

Kevätfestarit järjestetään 5.-6.5. Kino Sammon pihassa. Ohjelma on valmis ja myös tämän sähköpostin liitteenä. Lauantaina on luvassa markkinameinkiä ja kuka tahansa voi tulla myymään vaikka kirpputoritavaraa tai mitä vain mieleen tulee. Jos haluat tulla mukaan, otathan yhteyttä järjestäjäämme Molli Rintaseen.

Kevätfestareiden jälkeen jäämme kesätauolle ja palaamme jälleen takaisin elokuun alussa. Harjoitukset jatkuvat viikolla 33. HUOM! Tästä ei siis tule erikseen ilmoitusta, kannattaa seurata nettisivuilta missä harjoituksesi alkavat. Sinä siis jatkat automaattisesti samassa ryhmässä ja samaan aikaan jos ei muunlaista ilmoitusta tule!

Uusia nuorisoteatterilaisia otetaan elokuun alussa, joten jos tiedät jonkun, jota teatterikärpänen on purrut, välitäthän tietoa eteenpäin! Valintakokeet menevät seuraavasti:

ma 7.8. klo 17.00 5-6v.                  RIIHIMÄKI, Kino Sampo, suokatu 9

 

        klo 19.00 13-17v.                  RIIHIMÄKI, Kino Sampo, suokatu 9

 

ti 8.8. klo 17.00 10-12 v.               RIIHIMÄKI Kino Sampo, suokatu 9

 

ke 9.8. klo 17.00 7-9 v. v.              RIIHIMÄKI Kino Sampo, suokatu 9

 

to 10.8. klo 17.00 7-17 v.               LOPPI (paikka ilmoitetaan myöhemmin,         

                                                     seuraathan nettisivujamme)

 

pe 11.8. klo 17.00 7-17 v.               HYVINKÄÄ, Willatehtaan takomo ja

                                                      kulttuuritilat, Violet-Sali

 

Kesällä on luvassa hulvatonta meininkiä Allinnan montussa kun Me Rosvolat valtaavat kesäteatterin! Ohjaajana toimii Laura Ikonen ja ensi-illasta nautitaan 10.6. klo 15.00!

Muistathan että pääset Nuorisoteatterin jäsenkortilla ilmaiseksi kaikkiin RNT:n esityksiin. Ennakkovarausta kortilla ei voi tehdä, mutta sisään pääsee aina kun tilaa on ja vaikka monta kertaa samaan esitykseenkin!

Aktiiviryhmän seuraava palaveri on 20.4.klo 17.00 Kinolla. Kuka tahansa 10 v. tai vanhempi on tervetullut mukaan. Aktiiviryhmää pyörittää järjestäjämme Molli. Tässä palaverissa sovitaan erilaisista tehtävistä kevätfestareilla, tulethan siis mukaan!

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan kesään tai syksyn työryhmiin, olethan yhteydessä Molliin!

Kesäteatteriin kaivataan vielä muutamia lipunmyyjiä ja kahvilahenkilökuntaa. Jos olet siis täyttänyt 14 v ja haluat mukaan loistavaan tiimiin, ota yhteyttä Molliin.

Seuraava jäsentiedote tulee elokuussa, joten ihanaa kesän odotusta ja kesää kaikille!

Sanna  

 

Muistathan nämä?

Ilmoitathan aina opettajille poissaoloista, jos sinulla ei jostain syystä ole opettajan yhteystietoja, pyydäthän ne jo ensi harjoituksissa.

Jos teidän osoitteenne, puhelinnumeronne tai s-postiosoitteenne muuttuu tänne toimistolle merja@rnt.fi

Puvustajamme Saara pyörittää puvuston vuokraustoimintaa ja paikalle pääsee aina torstaisin klo 14-17.30. Muina aikoina Saaran tavoittaa numerosta 0443645409. Puvusto sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 44 alakerrassa.

Tarkistathan harjoituspaikkasi aina ennen treenejä nuorisoteatterin nettisivuilta www.rnt.fi kohdasta jäsenille.

Nuorisoteatterin toimisto on auki ti klo 11-15, ke  klo 14-18 ja to   klo 11-15 Toimisto sijaitsee Majakan 3. kerroksessa.

Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa: facebookissa ja instagramissa. Sinne tulee myös pikaisia tarjouksia, joten kannattaa seurata!

Puhelinnumeroita:

Sanna, rehtori: 0503554646

Molli, järjestäjä: 0505438990

Merja, sihteeri: 0503007116 (Lipunmyynti)

Tuukka, ohjaaja: 0503002632