Huhti-toukokuu 2016

Riihimäen Nuorisoteatterin jäsentiedote                                                                  huhti-toukokuu 2016

Ihanaa keväistä iltaa kaikille! Toiminta kääntyy kohti kesää ja tahti senkun tihenee!

Perjantaina 1.4. sai ensi-iltansa Farssi-trilogian Ei elämää vaan koulua varten. Esitys on komediallinen pläjäys nuorten elämästä. Ohjauksesta vastaa Essi Rönnkvist ja se on Farssi-Trilogian perusopintojen päättötyö.

Perjantaina 15.4. nähdään Teatteri Pohjalla Hannu Tuiskun käsikirjoittama Myyräkuume. Esityksen ohjaa Essi Rönnkvist.

Kevään viimeinen esitys on syventävien teatterihistoriakurssilaisten valmistama Teatterihysteria la 30.4. klo 15.00. Kannattaa siis tulla avaamaan vappu-meininki ensi-illasta. Ohjauksesta vastaa Tuukka Tiihonen.

11.6. räjähtää Allinnan Montussa kun kesäteatteriporukkamme saa ensi-iltaan Peter Pan – musikaalin! Ohjauksesta vastaa Laura Ikonen, musiikeista Tony Sikström ja koreografioista Nelli Ojapalo. Esityksiä on heinäkuun loppuun asti, joten kaikki katsomaan!

NUORISOTEATTERI ON VUOKRANNUT UUDET TILAT MAJAKAN KOLMANNESTA KERROKSESTA! Sieltä löytyy kaksi harjoitustilaa ja toimisto. Vuokrasimme uuden  tilan koska alakerran tila kävi meille pieneksi, uuden naapurin myötä meluhaitat lisääntyivät ja näin saamme myös kaksi harjoitustilaa samaan paikkaan. Uuden tilan avajaiset järjestetään maanantaina 25.4. klo 17.30, olette kaikki tervetulleita.

Vuosikokous valitsi Nuorisoteatterille jälleen uuden hallituksen. Uuden hallituksen kokoonpano on:

Timo Matinvesi, puheenjohtaja

Juho Taipale, varapuheenjohtaja

Tiina Mämmelä, sihteeri

Timo Sinivuori, jäsen

Jukka Kuronen, jäsen

Vilma Paananen, jäsen

Aino Karlstedt, jäsen

Janita Juvonen, jäsen

Nuorisoteatteriin on tullut Tripla-hankkeen kautta kaksi uutta työntekijää lisää. Markus Nikulainen on Nuorisoteatterin uusi talkkari ja tapaattekin häntä varmasti harjoitustenne yhteydessä. Toukokuun alusta meillä aloittaa saman hankkeen avulla Saara Mylläri, joka tulee toimimaan puvuston hoitajana. Maaliskuun alussa aloitti uusi oppisopimusopiskelija Laura Valkonen, joka opiskelee meillä teatterijärjestäjän tutkintoa. Heidän lisäkseen meillä on työharjoittelussa Salla Pankakoski ja Tinja Sinivuori.

Kevätfestarit lähestyy, tänä vuonna pyrimme siihen, että saisimme kaikki esitykset pidettyä pe 6.5. ja la 7.5, jolloin äitienpäivä jäisi vapaaksi, mutta katsotaan miten saamme aikataulutettua esitykset. Info tulee nettisivuillemme ensi viikon aikana.

Kevätfestareiden jälkeen alkaa kesäloma ja harjoitukset alkavat jälleen 15.8.2016, eli viikolla 33. Tästä ei tule erikseen ilmoitusta enää eikä kursseille tarvitse ilmoittautua erikseen. Mikäli ryhmänne ja harjoitusaika pysyy samana, ette saa erillistä ilmoitusta. Mikäli ryhmiä yhdistetään tai harjoitusaika vaihtuu, saatte siitä viestin oman ohjaajanne kautta ja löydätte tiedon myös nettisivuiltamme. Pyrimme pitämään harjoitusajat samana.

 

Rehtorin päivystysaikoja on jälleen tarjolla. Seuraavat päivystykset ke 13.4. klo 13-16.00, ke 20.4. klo 13-16.00, ke 27.4.klo 13-16.00 ja ke 4.5. klo 13-15.00 . Näinä aikoina minut tavoittaa varmasti toimistolta ja voi tulla juttelemaan mistä tahansa asiasta. Minut saa kiinni myös puhelimitse p: 0503554646 tai sähköpostilla sanna@rnt.fi

Löytötavarat ovat noudettavissa rehtorin päivystysaikoina huhtikuun ajan. Mikäli päivystysajat eivät sovi, voit ottaa yhteyttä Molliin ja sopia ajan. Löytötavaroissa myös mopokypärä, jonka saa tuntomerkkejä vastaan.

Aktiiviryhmä kokoontuu 21.04 klo 17 kinon alakerrassa. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat aktiivit!

Muistattehan ilmoittaa aina opettajille poissaoloista ja mikäli teidän osoitteenne, puhelinnumeronne tai s-postiosoitteenne muuttuu tänne toimistolle sanna@rnt.fi tai tuukka@rnt.fi

Muistattehan tarkistaa myös harjoituspaikkanne aina ennen treenejä nuorisoteatterin nettisivuilta www.rnt.fi kohdasta jäsenille.

Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa: facebookissa ja instagramissa. Sinne tulee myös pikaisia tarjouksia, joten kannattaa seurata!

Seuraava jäsentiedote tulee elokuun aikana, joten aurinkoista kesää kaikille!

Sanna   rehtori  p: 050 3554646