Elokuu 2016

Riihimäen Nuorisoteatterin jäsentiedote                                                                  elokuu  2016

Oikein aurinkoista ja rauhallista syksyn alkua! Lomat on ohi ja opettajatkin palailevat pikkuhiljaa sorvin ääreen. J

Pääsykokeet alkavat tänään keskiviikkona 3.8.klo 17.00 eskari-ryhmän valintakokeilla. Huomenna on vuorossa 7-10-vuotiaat ja perjantaina 11-17-vuotiaat. Maanantaina 8.8. on Hyvinkään ryhmien valintakokeet ja ke 10.8. Lopen ryhmien. Lisäksi koko ajan on ilmoittautumiset käynnissä 0-3 v dramatisoiduille satutunneille, 3-5 v. tenavateatterriin ja K-18 aikuisryhmiin. Lisätietoa hauista löydät nettisivuiltamme www.rnt.fi.

NUORISOTEATTERI VUOKRASI KEVÄÄLLÄ UUDET TILAT MAJAKAN KOLMANNESTA KERROKSESTA! Sieltä löytyy kaksi harjoitustilaa ja toimisto. Vuokrasimme uuden tilan koska alakerran tila kävi meille pieneksi, uuden naapurin myötä meluhaitat lisääntyivät ja näin saamme myös kaksi harjoitustilaa samaan paikkaan. Harjoitustilassa on kaksi salia: Kantinkoski-sali ja Sinivuori-sali.

Nuorisoteatterissa jatkaa työskentelyä suurin piirtein sama tiimi kuin viime vuonnakin, lisäksi saamme alkusyksystä Tripla-hankkeen kautta muutaman lisäkäden, mutta niistä lisää seuraavassa kirjeessä.

Harjoitukset alkavat jälleen viikolla 33.  Huomioithan, ettei aloituksesta tule enää erikseen ilmoitusta. Tässä liitteenä on vielä ensi lukuvuoden lukujärjestys, joka löytyy myös nettisivuiltamme. Muutaman ryhmän harjoitusaika ja/tai opettaja on vaihtunut. Kannattaa etsiä omaa ryhmää aina ryhmän nimen perusteella.

Muistattehan ilmoittaa aina opettajille poissaoloista ja mikäli teidän osoitteenne, puhelinnumeronne tai s-postiosoitteenne muuttuu tänne toimistolle sanna@rnt.fi tai tuukka@rnt.fi

Muistattehan tarkistaa myös harjoituspaikkanne aina ennen treenejä nuorisoteatterin nettisivuilta www.rnt.fi kohdasta jäsenille.

Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa: facebookissa ja instagramissa. Sinne tulee myös pikaisia tarjouksia, joten kannattaa seurata!

Seuraava jäsentiedote tulee syyskuun aikana, joten aurinkoista kesää kaikille!

Sanna   rehtori  p: 050 3554646