1.6.2017

Etualalla järjestäjät Molli ja Laura, puvustoharjoittelija Velma ja puvustaja Saara
kuva Eva Lindblom

1.6.2017

 

Kesäloma

 

Vierivä kivi ei sammaloidu! Niinhän sitä sanotaan, mutta ehkä hetkeksi on hyvä välillä pysähtyä ja vetää henkeä. Samalla voi katsoa taaksepäin kulunutta kautta ennen kuin katseet suunnataan jälleen kohti uusia haasteita!

 

RNT jäi kesätauolle toukokuun ensimmäisen viikonlopun kevätfestareiden myötä. Festareilla oli esitykset täynnä ja pihalla tuulisesta säästä huolimatta mukava festaritunnelma pomppulinnoineen ja metrinlakuineen.

Harjoituksista
kuva Joonas Oksamo

 

 

Ihan laakereilla ei senkään jälkeen olla lepäilty, sillä ensi viikon lauantaina, 10.6. saa ensi-iltansa Riihimäen Nuorisoteatterin kesäteatteriesitys Me Rosvolat. Allinnan montun valtaa upea joukko nuoria, jotka tekevät koko kesän värikästä ja mukaansatempaavaa teatteria kaikenikäisille. Rehtorin tehtävänä on tänäkin vuonna toimia kesäteatterin tuottajana, mikä on pitänyt päivät hyvinkin täynnä ohjelmaa. Tänään mm. lähti kutsuvieraille kutsut, lehdistölle lehdistökutsut, kesäteatterin kioski ja lipunmyynti laitettiin järjestykseen joten pikkuhiljaa aletaan olemaan valmiina kesän tuloon!

 

Ensi-illan jälkeen on minun kesälomani vuoro, joten toivotankin teille kaikille ihanaa kesää! Ja tule katsomaan Me Rosvolat, siitä jos jostain tulee kesätuulelle!

Aurinkoa!

Sanna

rehtori

 

 

Lavastus on valmis, kesä voi tulla! Kuvan otti lavastaja Timo Matinvesi