Jäsentiedote marras-joulukuu 2018

27.11.2018

Riihimäen Nuorisoteatterin jäsentiedote   marras-joulukuu  2018

Joulu lähestyy, mutta vielä ehtii Nuorisoteatterissa tapahtua!

Rent-musikaalipyörii Kino Sammolla vielä 30.11. asti, jos et ole sitä vielä nähnyt niin kannattaa mennä. Ohjauksesta vastaa Sanna Saarela.

Kolme kuninkaallista satua -esitys pyörii kirjastolla vielä tämän viikon. Ohjauksesta vastaa Taru Tuominen ja Jutta Taipale Jatta Harakkamäen ohjauksessa.

Ei itkeä saa-esitys saa ensi-iltansa Kino Sammossa 12.12. Ohjauksesta vastaa Juhana Rönnkvist

Kauden viimeinen esitys on Joulupukin apurit, mikä nähdään kirjastolla Samuli Parosen salissa to 13.12.. Ohjauksesta vastaa myös Juhana Rönnkvist.

Uutena vuotena Kino Sammon lavan valtaa Jukka K:n Uuden vuoden show, joka on tehty yhteistyössä Nuorisoteatterin kanssa.

Eepoksen käyttöönotto etenee. Seuraavaksi tarkistamme kaikkien oppilaiden opintotiedot ajan tasalle. Pyydämme jokaista oppilasta käymään vastaamassa muutamaan kysymykseen tästä linkistä: https://goo.gl/forms/IOlSnrWh1lmMv0gH2. Kyselyn täyttämiseen ei mene kauaa. Ongelmatilanteissa laita viestiä info@rnt.fi.

Puurojuhlapidetään 7.12 klo 18.00 Kino Sammossa. Tuttuun tapaan Puurojuhlassa nähdään esityksiä, syödään puuroa ja myös pukki vierailee juhlassa! Tuo mukanasi lahja pukinkonttiin, niin saat myös itse lahjan. Lahjan arvo 5€. Puurojuhla on vain Nuorisoteatterilaisille!

Joululoma alkaa puurojuhlan jälkeen ja opetus jatkuu 7.1.2019.

Nuorisoteatteri osallistuu joulukadun avajaistenkulkueeseen 2.12. Pue päällesi tonttuvaatteet, ota joukkoosi lyhty ja tule mukaan edustamaan Nuorisoteatteria! Ilmoittaudu Mollille Torikadun R-Kioskilla klo 16.30. Kulkue alkaa vanhalta torilta (Hallikuja) klo 17.00 ja päättyy Granitin aukiolle, josta voi lähteä kotiin. Mikäli teillä on jotain kysyttävää, voitte olla yhteydessä Molliin p. 050 543 8990.

Haluaisitko mukaan lavastuksen valmistamiseen? Kiinnostaako teatteritekniikka tai vaikkapa maskeeraus? Aktiiviryhmäkokoontuu jälleen perjantaina 30.11. klo 16.15-17.30 Majakalla. Tuolloin jaamme työryhmiä kevään esityksille, kannattaa siis olla paikalla!  Mitään ei tarvitse osata etukäteen. Luomme tällä kertaa myös näyttävät hahmot, joilla osallistumme Joulukadun avajaisiin. Aktiiviryhmä on kaikille yli 10 vuotiaille Nuorisoteatterilaisille tarkoitettu ryhmä, jonka kautta pääsee mukaan työryhmiin ja tapahtumien järjestämiseen. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat aktiivit!

Ensi kesän kesäteatteriesitys on valittu, Allinnan Montussa nähdään Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Mukaan pääsee osallistumalla casting-tilaisuuteen tammikuun 12. päivä klo 12.00 Kino Sammolla. Esityksen ohjaa Laura Ikonen ja ensi-ilta on 29.6.2019

Ensi keväänä otetaan asteittain käyttöön Nuorisoteatterin oma proggissopimus, johon pääsette tutustumaan aina ennen esitysharjoituksien aloittamista. Lisätietoa saatte omalta opettajalta aina proggiksen lähestyessä.

Kevätkauden laskutlähetetään tammikuussa ensisijaisen huoltajan sähköpostiin. Pidäthän siis huolta, että yhteystietosi onvat ajan tasalla, niin vältytään turhilta karhukirjeiltä.

Kevään ohjelmistovalmistuu juuri ja tulee ulos ennen joulua! On tulossa kiireinen klassikkopainotteinen kevät, joten kannattaa olla kuulolla.

Kevään iso satsaus on lastenteatterifestivaali Spotti,joka valtaa Riihimäen pääsiäisenä. Spotti toteutetaan yhdessä Suomen harrastajateatteriliiton ja Riihimäen kaupungin kanssa. Myös Nuorisoteatterin omia esityksiä osallistuu festivaaleille.               

Nuorisoteatterin toimistolla on tapahtunut yksi henkilövaihdos, Anne Väilä jätti sihteerin tehtävät ja tilalle tuli Katja Ylitie. Katja aloitti maanantaina 19.11., tervetuloa taloon Katja ja suotuisia tuulia Annelle.  

 

Seuraava jäsentiedote tulee tammi-helmikuussa, joten rauhallista joulunaikaa kaikille!

Sanna