Jäsentiedote elokuu 2018

9.8.2018

Sisältää tärkeää tietoa jatkaville oppilaille!

Kesäloma alkaa olla ohitse ja palataan jälleen teatterin pariin!

Harjoitukset jatkuvat viikolla 34, eli ma 20.8.18. Huomioithan, että tästä ei tule erillistä ilmoitusta! Kannattaa siis laittaa päivä ylös.

Ryhmäsi jatkuu samana, mikäli siitä ei ole erikseen ilmoitettu. Ryhmien harjoitusajat on pääasiallisesti pyritty pitämään samoina, voit tarkistaa oman harjoitusaikasi www.rnt.fi/jasenille. Kun sinut on kerran valittu nuorisoteatterilaiseksi, ei sinun tarvitse enää uudestaan käydä valintakokeissa.

TÄRKEÄÄ: Olemme parhaillaan siirtymässä Eepos-oppilashallintajärjestelmään. Tämän vuoksi myös jatkavat oppilaat ilmoittautuvat tulevalle lukuvuodelle. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa rnt.eepos.fi ”Hakeudu oppilaaksi” -sivulta tai suoraan linkistä rnt.eepos.fi/#/forms/1. Ilmoittaudu omaan ryhmääsi. Mikäli et ole varma, että mihin ryhmään kuulut, laita meille viestiä osoitteeseen info@rnt.fi. Laskutus toteutetaan sähköisenä Eepoksen kautta, joten pidättehän huolta, että tiedot ovat oikein. Laskut lähetetään viikolla 34. Eepoksen käytöstä ja ohjeistuksesta tiedotamme vielä lisää myöhemmin erikseen.

Pääsykokeet uusille hakijoille järjestetään tällä viikolla. Tarkempi aikataulu löytyy osoitteesta https://www.rnt.fi/mukaan-toimintaan/. Tänä vuonna haetaan uusia jäseniä Riihimäen lisäksi myös Hyvinkäälle, Lopelle, Oittiin, Ryttylään ja Hikiälle. Kerromme nettisivuillamme ja Facebookissa lisää pääsykoekuulumisia.

Aktiiviryhmä kokoontuu 24.08.2018 klo 16.30-18.00 Kino Sampossa. Tuolloin on luvassa mukavaa yhdessä olemista, teatterileikkejä sekä käymme tutustumassa uuteen puvustoomme sekä tarpeistotilaamme. Käymme läpi myös syksyn tulevat esitykset ja samalla pääsee ilmoittautumaan mukaan työryhmiin! Mielekästä tekemistä syksylle löytyy varmasti jokaiselle! Aktiiviryhmä on tarkoitettu kaikille yli 10 vuotiaille Nuorisoteatterilaisille. Aktiiviryhmässä pääset mukaan esitysten työryhmiin sekä erilaisten Nuorisoteatterin tapahtumien järjestämiseen. Aikaisempaa kokemusta mistään ei tarvita! Aktiiviryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa ja päivämäärät ilmoitetaan jäsentiedotteessa sekä aktiivien omassa Facebook-ryhmässä.  Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Molliin p. 050 543 8990. Tulevat aktiivitapaamiset Kino Sampossa: 24.08.2018 klo 16.30-18.00 sekä 21.09.2018 klo 15.00-16.30. Tulethan ajoissa paikalle. Tervetuloa sekä uudet että vanhat aktiivit!

Vielä reilun viikon pyörii kesäteatterissa Risto Räppääjä ja Pakastaja-Elvi., joten sinulla on vielä monta mahdollisuutta päästä esitys katsomaan.

Syksyn ohjelmistoa voi bongata paperisena versiona ympäri kaupunkia ja tietenkin nuorisoteatterin toimipisteistä ja nettisivuilta: www.rnt.fi/ohjelmisto

Syyskuun lopussa lavan valtaa Kehitysvammaisten nuorten ryhmä Titi-Nallet omalla versiollaan Shakespearen Romeosta ja Juliasta.

Lokakuun 13. tärähtää Kino Sammon lavalle suursatsaus, Broadway-musikaali Rent. Lavalla nähdään Nuorisoteatterin entisiä ja nykyisiä oppilaita ja esityksen ohjaa Sanna Saarela. Musiikista vastaa Tony Sikström ja koreografioista Nelli Ojapalo.

Nuorisoteatterin uusi opetussuunnitelma on valmis ja se astuu voimaan heti opetuksen alussa. Järjestämme vanhempainillan keskiviikkona 29.8. klo 18.00 Kino Sammossa, jossa käydään läpi uutta opetussuunnitelmaa ja muita käytännön asioita. Vanhempainiltaan ovat tervetulleita sekä uusien että vanhojen oppilaiden huoltajat.

Suurin osa nuorisoteatterin opettajista jatkaa ensi vuonna. Essi Rönnkvist jää äitiyslomalle ja hänen oppituntinsa siirtyvät Juhana Rönnkvistille. Uutena opettajana taloon tulee Tuukka Martiskainen, tervetuloa Tuukka! Jatta, Jukka ja Molli jatkavat vanhaan malliin.

Seuraava jäsentiedote tulee syys-lokakuussa, joten mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille!

Sanna  

 

Muistathan nämä?

Jatkossa, mikäli osoitteenne, puhelinnumeronne tai s-postiosoitteenne muuttuu, muutokset tehdään omien tunnuksien kautta Eepos-järjestelmään. Ohjeistamme tästä vielä erikseen.

Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa: facebookissa, instagramissa ja snapchatissa. Sinne tulee myös pikaisia tarjouksia, joten kannattaa seurata!

Puhelinnumeroita:

Sanna, rehtori: 0503554646

Molli, järjestäjä: 0505438990

Eva, tuottaja: 0505188015

Lipunmyynti: www.netticket.fi/rnt

Lipputiedustelut: 0503007116