Jäsentiedote loka-marraskuu

24.10.2017

Riihimäen Nuorisoteatterin jäsentiedote                                                                    loka-marraskuu  2017

Syksy alkaa olla jo pitkällä ja syyslomat on vietetty, sen verran on pitänyt kiirettä, että lokakuun jäsentiedote tulee näin jälkijunassa. Parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan!?

Juuri ennen syyslomaa sai ensi-iltansa tämän syksyn suursatsaus Koirien Kalevala-musikaali. Musikaali on saanut huiman suosion jo heti alusta saakkaa, joten toivottavasti pääsette sen katsomaan. Luvassa on takuuvarmaa visuaalista ilotulitusta!  Ohjauksesta vastaa Laura Ikonen, koreografioista Nelli Ojapalo ja musiikista Tony Sikström. Lisätietoa: https://www.rnt.fi/ohjelmisto/koirien-kalevala/

pe 3.11. saa ensi-iltansa Teatteri Pohjalla Nuorisoteatterin klassikko, Kuun poika. Teksti on RNT:n perustajan Timo Sinivuoren käsialaa ja se nähtiin viimeksi Kino Sammon lavalla 1993. Nyt juhlavuoden kunniaksi Jukka Heiskanen ohjaa esityksestä oman tulkintansa. Lisätietoa: https://www.rnt.fi/ohjelmisto/kuun-poika/

Marraskuun lopussa on vuorossa Kino Sammon 100 v. juhlaviikot. 24.11.-3.12. on Kinolla joka päivä jotain ohjelmaa. Kannattaakin käydä tutustumassa ohjelmaan ja tulla mukaan. Erityismainintoina haluaisin nostaa klassikkopelin nimeltä Dracula sekä tietysti Jukka Kurosen tähdittämän Rocky Horror sing-a-long esityksen. Lisätietoja löydät täältä: https://www.rnt.fi/kinosampo100/

Juhlaviikkojen jälkeen saamme laskeutua joulun odoukseen kahden ensi-illan siivittäminä. 7.12. Kirjaston satuhuoneen valtaa Tonttu, lisätietoa: https://www.rnt.fi/ohjelmisto/tonttu/, ohjauksesta vastaa Nita Sinivuori ja Timo Sinivuori.

Pe 8.12. tulee Kinolla ensi-iltaan Saiturin joulu, jonka ohjauksesta vastaa Essi Rönnkvist. Lisätietoa: https://www.rnt.fi/ohjelmisto/saiturin-joulu/

Kevään aikataulut ovat olleet tarkistuksessa ryhmillä ja ohjelmisto lähtee painoon ensi viikolla. Keväälle on luvassa 13 ensi-iltaa, joten kiirettä pitää!

Siirrymme tammikuussa sähköiseen laskutukseen, ja laskut lähtevät huoltajien s-posteihin. Pidähän siis huolta, että antamasi tiedot ovat ajan tasalla.

RNT:n tuotemyynnistä on vielä mahdollisuus tilata marraskuun loppuun asti. Kaikki myyntituotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Lisätietoa ja tilaukset: https://www.rnt.fi/tuotemyynti/

Viime viikolla Nuorisoteatterilla aloitti uusi sihteeri, Anne, jonka löydätte toimistolta aina aukioloaikoina. Lisäksi meillä on tällä hetkellä useita työharjoittelijoita; Henri, Otto, Mika ja 6.11. aloittaa vielä Jovanni. Heihin tulette varmasti törmäämään käytävillä.

Muistathan että pääset Nuorisoteatterin jäsenkortilla ilmaiseksi kaikkiin muihin RNT:n esityksiin, paitsi juhlaviikkojen draculaan. Ennakkovarausta kortilla ei voi tehdä, mutta sisään pääsee aina kun tilaa on ja vaikka monta kertaa samaan esitykseenkin!

Aktiivit kokoontuu jälleen 10.11 klo 16.30 Majakalla. Tällä kertaa palaverissa sukelletaan lavastuksen maailmaan ja rakennetaan lavastusta keväällä ensi-illan saavaan Robin Hoodiin. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Aktiivien kautta pääset myös mukaan muihin työryhmiin, joten kannattaa tulla paikalle! Aktiiviryhmä on tarkoitettu yli 10 vuotiaille Nuorisoteatterilaisille.

 

Mikäli olet kiinnostunut vanhempaintoiminnasta, ota yhteyttä Molliin!

molli@rnt.fi tai p.05054538990. Vanhempaintoiminnassa pääset mukaan esitysten työryhmiin sinua kiinnostavissa asioissa. Mielekästä tekemistä riittää lipunmyynnistä lavastukseen ja kaikkeen siltä väliltä!

 

Puurojuhla on ti 12.12. klo 18. Juhlissa on vierailemassa joulupukki ja mukaan voi ottaa pienen paketin ( arvo max 5 €) Juhlissa tarjoillaan laktoositonta riisipuuroa. Joululomalle lähdetään puurojuhlan jälkeen ja takaisin tullaan ma 8.1.2018.

 

Seuraava jäsentiedote tulee joulukuussa, joten siihen saakka näkemiin!  Sanna 

 

 

Muistathan nämä?

Ilmoitathan aina opettajille poissaoloista, opettajien yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme  https://www.rnt.fi/yhteystiedot/

Jos teidän osoitteenne, puhelinnumeronne tai s-postiosoitteenne muuttuu ilmoitattehan siitä tänne toimistolle eva@rnt.fi

Puvustajamme Saara pyörittää puvuston vuokraustoimintaa ja paikalle pääsee aina torstaisin klo 14-17.30. Muina aikoina Saaran tavoittaa numerosta 0443645409. Puvusto sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 44 alakerrassa.

Tarkistathan harjoituspaikkasi aina ennen treenejä nuorisoteatterin nettisivuilta www.rnt.fi kohdasta jäsenille.

Nuorisoteatterin toimisto on auki ti klo 11-15, ke klo 14-18 ja to klo 11-15 Toimisto sijaitsee Majakan 3. kerroksessa.

Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa: facebookissa ja instagramissa. Sinne tulee myös pikaisia tarjouksia, joten kannattaa seurata!

Puhelinnumeroita:

Sanna, rehtori: 0503554646

Molli, järjestäjä: 0505438990

Eva, tuottaja: 0505188015

Laura, järjestäjä: 0503002632

Lipunmyynti: www.lippuagentti.fi

Lipputiedustelut: 0503007116