Jäsentiedote elo-syyskuu 2017

15.8.2017

Riihimäen Nuorisoteatterin jäsentiedote elo-syyskuu  2017

Mukavaa syksyn alkua ja tervetuloa sekä uusille että vanhoille jäsenille! Harjoitukset alkoivat eilen 14.8. ja ensimmäiset ryhmät lähtivät hyvin pyörimään!

Valintakokeiden kautta Riihimäen ryhmiin on valittu 110 oppilasta, Hyvinkään ja Lopen valinnat ovat vielä kesken kirjoitushetkellä. Näin näyttää jälleen siltä, että RNT jatkaa edelleen Suomen suurimpana nuorisoteatterina huimalla n. 600 oppilaan jäsenmäärällä.

Lasku on tämän tiedotteen yhteydessä lähetetty kaikkiin koteihin. Maksuaikaa on 25.8. asti ja toivomme että maksaisitte jäsenmaksut ajoissa. Olemme yleishyödyllinen yhdistys, eli emme tavoittele voittoa, mistä syystä elämme tiukalla budjetilla. Lukukausimaksu on hallituksen päätöksellä noussut 10€:lla, jonka lisäksi aikaisemmin kulttuuriveron nimellä ollut tilakorotus on sulautettu lukukausimaksuun.

 

Ensimmäinen ensi-ilta on perjantaina 18.8. klo 19.00 kun The Joker’s Madness Experience valtaa Kino Sammon lavan. Esitys on kahden nuorisoteatterilaisen, Lauri Riihiahon ja Otto Haaparannan oma taidonnäyte. Luvassa on visuaalisesti upea ja varmasti erityinen kokonaisuus. Esityskielenä on englanti ja esitys on K-16.

pe 1.9. nähdään Kino Sammon lavalla Tuomas Kyrön Vinkuva Sika -esitys. Ihana koko perheen seikkailu on Molli Rintasen ohjaama ja se nähdään Kino Sammolla 5 kertaa. Esitystä voi myös tilata keikalle.

Syyskuun lopussa on vielä kaksi ensi-iltaa, joista ensimmäinen on kehitysvammaisten ryhmän Titi-Nallejen Minun Suomeni on-esitys su 24.9. Esityksen ohjaa Sanna Saarela ja näytöksiä on kaksi kappaletta Kino Sammossa.

29.9. saa ensi-iltansa Tunteiden kehä, jonka ohjaa Juhana Rönnkvist. Esitykset on Teatteri Pohjalla ja niitä on yhteensä 5 kpl.

Lokakuussa tulee ensi-iltaan syksyn juhlanäytelmä Koirien Kalevala, mutta siitä lisää seuraavassa kirjeessä!

 

Elokuun alusta talossa aloitti uusi tuottaja Eva Lindblom, joka tuli Tuukka Tiihosen tilalle, kun Tuukka siirtyi opettamaan Tikkurilan teatterikouluun.

Syksyllä lomaillaan 16.-22.10. ja puurojuhla on ti 12.12. klo 18. Joululomalle lähdetään puurojuhlan jälkeen ja takaisin tullaan ma 8.1.2018.

Muistathan että pääset Nuorisoteatterin jäsenkortilla ilmaiseksi kaikkiin RNT:n esityksiin. Ennakkovarausta kortilla ei voi tehdä, mutta sisään pääsee aina kun tilaa on ja vaikka monta kertaa samaan esitykseenkin!

Aktiiviryhmä kokoontuu jälleen 29.08 klo 19.00 Kino Sammolla. Tämän kertaisissa harjoituksissa päästään koeyleisöksi Vinkuva Sika -esitykseen. Esitys alkaa klo 19.00, joten kannattaa olla ajoissa paikalla! Esityksen jälkeen käydään läpi tulevaa syksyä ja otetaan ilmottautumisia syksyn työryhmiin. Kiinnostaisiko sinua vaikkapa lavastaminen tai tekniikan ajaminen? Tule mukaan, aikaisempaa kokemusta mistään ei tarvita ja mielekästä tekemistä riittää varmasti kaikille!

Mikäli tahdot mukaan aktiiviryhmään, mutta et tällä kertaa pääse paikalle tai sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä Molliin p.

0505438990 tai molli@rnt.fi. Aktiiviryhmän ikäraja 10v.

Sampo Cafe ja lipunmyynti etsii joukkoihinsa iloisia yli 14 vuotiaita harrastajia. Tule mukaan kahvilan toimintaan ja lipunmyyntiin.

Aikaisempaa kokemusta ei tarvita vaan kaikkeen opetetaan! Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä Molliin p. 0505438990 tai molli@rnt.fi.

Seuraava jäsentiedote tulee lokakuussa, joten ihanaa syksyn alkua kaikille!

Sanna  

 

Muistathan nämä?

Ilmoitathan aina opettajille poissaoloista, jos sinulla ei jostain syystä ole opettajan yhteystietoja, pyydäthän ne jo ensi harjoituksissa.

Jos teidän osoitteenne, puhelinnumeronne tai s-postiosoitteenne muuttuu ilmoitathan myös ne tänne toimistolle sanna@rnt.fi

Puvustajamme Saara pyörittää puvuston vuokraustoimintaa ja paikalle pääsee aina torstaisin klo 14-17.30. Muina aikoina Saaran tavoittaa numerosta 0443645409. Puvusto sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 44 alakerrassa.

Tarkistathan harjoituspaikkasi aina ennen treenejä nuorisoteatterin nettisivuilta www.rnt.fi kohdasta jäsenille.

Nuorisoteatterin toimisto on auki ti klo 11-15, ke  klo 14-18 ja to klo 11-15 Toimisto sijaitsee Majakan 3. kerroksessa.

Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa: facebookissa ja instagramissa. Sinne tulee myös pikaisia tarjouksia, joten kannattaa seurata!

Puhelinnumeroita:

Sanna, rehtori: 0503554646

Molli, järjestäjä: 0505438990

Eva, tuottaja: 0505188015